Alleen de béste zorg voor onze cliënten!

Zorgaanbod

Begeleiding thuis

Door uiteenlopende redenen kunt u, uw gezin en/of anderen ondersteuning en/of begeleiding nodig hebben om alles weer op de rails te krijgen. Verschillende organisaties bieden hierbij uitkomst. Te denken valt aan financiële ondersteuning/begeleiding, rouwverwerking, maatschappelijk werk, sociale begeleiding etc. Begeleiding thuis helpt en ondersteunt u wanneer u weer een zelfstandig en geregeld bestaan wilt leiden. Bijvoorbeeld wanneer u door psychische of sociale problemen moeite hebt met uw huishouding, de opvoeding van uw kinderen of het omgaan met geld. Medewerkers van Thuiszorg de Lindeboom helpen u de touwtjes weer in handen te krijgen.

Persoonlijke Verzorging

Op een bepaald moment kan het moeilijk worden om voor u zelf te zorgen. Buren en vrienden willen dan meestal wel even inspringen. Bijvoorbeeld als het gaat om boodschappen doen of af en toe een maaltijd bereiden. Maar er zijn toch ook zaken waarvoor u niet zo gemakkelijk een beroep op anderen zult doen. Dit kunnen wij voor u verzorgen. We denken dan vooral aan lichamelijke en persoonlijke verzorging, zoals helpen met wassen en aankleden. Of bij bijvoorbeeld het aan- en uittrekken van steunkousen. Onze medewerkers staan overdag en ’s avonds voor u klaar. Ook in het weekend.

Huishoudelijke hulp

Hulp bij het huishouden kan nodig zijn als ouderdom u parten speelt of als de zorg voor uw zieke partner teveel van u vergt. Misschien heeft u hulp nodig nadat u in het ziekenhuis een operatie of ingrijpende behandeling onderging. En soms kan iemand het moeilijk vinden om het huishouden zelf goed te organiseren. In al die gevallen assisteren wij, helpen wij om structuur aan te brengen of nemen wij werkzaamheden van u over.

Verpleging

Als u ernstig ziek of gehandicapt bent, zijn we er om u te verplegen. Dat kan dan gaan om het verzorgen van wonden, toedienen van medicijnen of het geven van injecties. Maar het kan ook zijn dat u specialistische verpleegkundige hulp nodig heeft, bijvoorbeeld een infuus voor het bestrijden van pijn. Dat kan tegenwoordig heel goed thuis. Gespecialiseerde verpleegkundigen verlenen u deze zorg in uw eigen vertrouwde omgeving. Verpleging thuis bieden we niet alleen overdag, maar als het nodig is ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend.

Zorg aanvragen
Thuiszorg De Lindeboom
Westmallepad 13-15
1066 PP Amsterdam
Contact opnemen
Scroll To Top